Kirjaudu
Rekisteröidy
 

Taimisuojus 0,6 m
Saatavana myös 0,75m 

iltis.gifPuuvartisten paljasjuuri-ja kennotaimien suojaukseen myyriltä (pelto-ja metsämyyrät) sekä mekaanisilta kolhuilta. Taimen alkukasvun aikana suojaa myös hirvieläinten ja jänisten (kanien) syömävioitukselta.

Valmistettu polypropeenista. Kaksoiskalvorakenne tekee tuotteesta tukevan, mutta kevyen. Suojuksen yläosa pyöristetty. Tarvitsee tukikepin. Nippuside lukolla kuuluu tuotteeseen. Valmistettu hiukan paksummasta kalvosta kuin Ecostart  ja suojuksen halkaisija on suurempi.

TILAUKSET:
Pientilaukset nettikaupasta: Klikkaa tästä
Isommat tilaukset puhelimitse: 010 439 4770

Yleistiedot:

Kaksiseinämäinen Taimisuojus on taloudellinen ratkaisu puiden taimien ja hoikkarunkoisten nuorien puiden rungon mekaaniseen suojaukseen. Materiaali on taipuisa, mutta kestävä. Sylinterin muotoinen suojus asennetaan taimen ympärille istutuksen yhteydessä, jolloin se mahtuu suojuksen sisään. Taimi saa jäädä suojuksen sisään. Suojus toimii kasvukauden aikana kuin pienoiskasvihuone. Suojuksen lämpötila, kosteus ja hiilidioksidin määrä edistävät hiukan taimen kasvua. Parhaimmillaan suojus nopeuttaa pituuskasvua jopa kaksinkertaiseksi ensimmäisten vuosien aikana. Kun taimi tulee suojuksesta ulos, loppuu etu kasvuvauhtiin.

Hajoava TS 2.jpgTuote ei sisällä PVC-muovia. Polypropeeni hajoaa valon vaikutuksesta hiilidioksidiksi ja vedeksi sekä pienempi runkoisiksi polymeereiksi. Ei sisällä luontoa haittaavia yhdisteitä. Väritys hillitty vaalean vihreä, joka sopii vaativaankin maisemointiin.

Kaksiseinäinen kalvorakenne estää suojuksen kuumenemisen sisältä haitallisen lämpimäksi. Tuottessa laseroitu mikrorei'itys, joka halkaisee suojuksen auki, kun puun kuori kasvaa suojukseen kiinni.  Rakenne antaa myöten puun rungon kasvaessa eikä se hierrä kuorta rikki.

Suojus hajoaa luontoon n.8 -12 vuoden aikana riippuen suoran auringon valon määrästä. Suojaisessa paikassa hajoamisaika on pidempi.

Suojuksesta ulos tullessaan taimen latvus on altis jänisten ja hirvieläinten syömävioitukselle. Niitä voidaan ehkäistä latvasuojuksilla tai Mota-hirvikarkoitteella.

 

Korkeus Halkaisja

tukkupakkaus kpl

tukkupakkaus kg

Väri

materiaali

0,6 m 73-105 mm*

nipussa 100

7 vaalean vihreä polypropeeni
0,9 m 73-105 mm nipussa 100 13 vaalean vihreä polypropeeni
* Suojukset pakattu 5 kpl sisäkkäin. Sisimmäisimmän suojuksen halkaisija mainittu ensin.

Valmistaja

iso9002.bmp

ISO 9002 on laatusertifiointi-
ärjestelmä.Tubex ltd tuotanto
on jo useita vuosia toiminut
tämän maailmanlaajuisen
sertifiointijärjestelmän
mukaan.

Lisää tietoa ja tilaukset:

Forestum Oy
Raitamaantie 8 A
00420 Helsinki

puh. 010 439 4770
email: pertti.rajala@forestum.fi

TS yleiskuva web.jpg
Tuemme "Vihreä vyöhyke" taimi-istutus kampanjaa Keniassa. Liikkeen johtohahmo on professori Wangari Maathai, joka vuonna 2004 sai Nobelin rauhanpalkinnon.