Kirjaudu
Rekisteröidy
 

Rikkakasvien torjunta on tehokkain tapa auttaa koriste- tai hyötykasvi kukoistamaan. Kasvit kilpailevat keskenään elintilasta, vedestä ja ravinteista. Nuoren koristekasvin nuutumisen tai kuoleman yleisin syy on rikkakasvikilpailu.

Rikkakasvit voidaan torjua kemiallisesti, mekaanisesti tai näiden yhdistelmällä.

Kemiallinen rikkakasvintorjunta

Kemiallinen rikkakasvintorjunta vaatii aina harkintaa. ja asiantuntemusta. Ympäristöä ei saa harkitsemattomasti rasittaa turhalla kemikaalin käytöllä.

Varsin usein kuitenkin kemiallinen torjunta voi olla ainut järkevä ja käytännöllinen ratkaisu. Nykyaikaiset torjunta-aineet ovat oikein käytettynä turvallisia niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin. Forestum Oy käyttää kehittyneimpiä ja turvallisimpia valmisteita kohteillaan.

Mekaaninen rikkakasvintorjunta

Kitkentä, niitto ja vesakontorjunta ovat mekaanista rikantorjuntaa. Halutessasi teemme sinulle tarjouksen myös näistä palveluista.

Uutta vesakontorjuntaan:

Agrimarket maahantuo uutta EcoPlug menetelmää vesakontorjuntaan. Tämä ainutlaatuinen menetelmä täydentää tehokkaasti mekaanista vesakontorjuntaa luontoa rasittamatta ja täysin turvallisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää...

Powered by: Codepic Kotisivut