System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.SendInstanceData(HttpContext context, mSettings ms, Int32 portalid, Int32 hostid, Int32 userid) at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.InitProcessing(HttpContext context, mSettings ms)
Kirjaudu
Rekisteröidy
 


  hiirenloukku

Hiirenloukku on perinteinen hiiren ja myyrän syöttiloukku. Loukkupyynti soveltuu varsinkin sisätiloihin (esim. ulkovarastoissa ja kesämökeillä). Loukkuun laitetaan syötiksi leipää tai juusto. Jousi viritetään ja asetetaan loukku sellaiseen paikkaan, että hiiri tai myyrä pääsee helposti syötille.

TILAUKSET:
Pientilaukset nettikaupasta: Klikkaa tästä
Isommat tilaukset puhelimitse: 010 439 4770

Yleistiedot

Hiirenloukku on edullinen ja siisti tapa hävittää hiiriä ja myyriä. Loukku tappaa kerralla ja myyrä tai hiiri ei vaella kuolemaan piiloonsa, vaan kuolleet eläimet voidaan poistaa paikaltaan heti.

Loukkupyynnissä on huolellisesti arviotava, että loukkua ei aseteta sellaiseen paikkaan, jossa muut luonnon eläimet tai kotieläimet voivat vahingoittua loukusta. Sopivia paikkoja käyttää loukkua ovat ulkovajat ja asuntojen kylmätilat, jonne muilla eläimillä on vaikea päästä.

Loukut tulee pyytää mielellään päivittäin ja uusi syötti on syytä vaihtaa riittävän usein. Myyrät ja hiiret ovat usein hyvin valikoivia syötin suhteen. Ne eivät helpolla koske pilaantuneeseen ravintoon. Tuore juusto tai leipäpala (mieluiten tummaaa) on paras syötti.

Lisää tietoa ja tilaukset:

Forestum Oy
Raitamaantie 8 A
00420 Helsinki

puh. 010 439 4770
email: pertti.rajala@forestum.fi

Tuemme "Vihreä vyöhyke" taimi-istutus kampanjaa Keniassa. Liikkeen johtohahmo on professori Wangari Maathai, joka vuonna 2004 sai Nobelin rauhanpalkinnon.