System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.SendInstanceData(HttpContext context, mSettings ms, Int32 portalid, Int32 hostid, Int32 userid) at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.InitProcessing(HttpContext context, mSettings ms)
Kirjaudu
Rekisteröidy
 

net_guard.jpg

Arboretum-verkkoaita

janis ja puu.jpgArboretum-verkkoaita on tarkoitettu kookkaiden puun sekä pensaiden taimien tai nuorien puiden suojaukseen mekaanisilta kolhuilta tai jäniseläinten aiheuttamilta syöntivioituksilta. Verkko on tehty polyeteenin ja polypropeenin seoksesta ja on väriltään havunvihreä.  

TILAUKSET:
Pientilaukset nettikaupasta: Klikkaa tästä
Isommat tilaukset puhelimitse: 010 439 4770

Yleistiedot

Arboretum-verkkoaitaa on kahta kokoa. 60 cm ja 120 cm korkeana. Verkkorullassa on 50 metriä aitaa. Aitaa on helppo käsitellä. Verkosta voi leikata puukolla tai saksilla tarvitsemansa pätkän. Verkkoon ei revi sormiaan. Se pitää myös muotonsa talvella eikä mene helposti kasaan, kuten ohuet kananlanka-aidat.

Jos haluat puun ympärille n. 50 cm halkaisijan kokoisen palan, leikkaa rullasta n. 150 cm pala. Aseta puun taimen viereen tukikeppi ja kiinnitä nippusiteillä verkko tukikeppiin. Lukolliset Tubex-nippusiteet on helppo avata ja sulkea useaan kertaa. Verkko on siis helppo poistaa esimerkiksi kesäksi.

Verkko on havun vihreä ja esteettisesti korkealaatuinen. Maisemallisesti se sopii vaativiinkin kohteisiin niin pihoille kuin puistoihinkin.

 

Korkeus

tukkupakkaus kg

tukkupakkaus m

Väri

materiaali

0,6m

12

50

 havunvihreä

polypropeeni/polyeteeni

1,2m

23

50

havunvihreä

polypropeeni/polyeteeni

Valmistaja

iso9002.bmp

ISO 9002 on laatusertifiointi-
ärjestelmä.Tubex ltd tuotanto
on jo useita vuosia toiminut
tämän maailmanlaajuisen
sertifiointijärjestelmän
mukaan.

Lisää tietoa ja tilaukset:

Forestum Oy
Raitamaantie 8 A
00420 Helsinki

puh. 010 439 4770
email: pertti.rajala@forestum.fi

verkkoaita web.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arboretum-verkkoa Helsingin Malmin hautuumaalla

Tuemme "Vihreä vyöhyke" taimi-istutus kampanjaa Keniassa. Liikkeen johtohahmo on professori Wangari Maathai, joka vuonna 2004 sai Nobelin rauhanpalkinnon