System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.SendInstanceData(HttpContext context, mSettings ms, Int32 portalid, Int32 hostid, Int32 userid) at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.InitProcessing(HttpContext context, mSettings ms)
Kirjaudu
Rekisteröidy
 

CRW_1905.jpg

Tubex tyvikaulus 0,2 m

iltis.gifPuuvartisten paljasjuuri- tai kennotaimien suojaukseen myyrien (pelto- tai metsämyyrä) syöntivioituksilta tai mekaanisilta kolhuilta. Soveltuu erityisesti myyrätuhoille alttiiden puulajien perussuojaukseen, esim. koivu.

Valmistettu polypropeenista. Kaksoiskalvorakenne tekee suojuksesta tukevan, mutta kevyen. Väri vaalenvihreä.

TILAUKSET:
Pientilaukset nettikaupasta: Klikkaa tästä
Isommat tilaukset puhelimitse: 010 439 4770

Yleistiedot:

Kaksiseinämäinen kaulus on taloudellinen ratkaisu puiden taimien ja hoikkarunkoisten nuorien puiden rungon mekaaniseen suojaukseen. Materiaali on taipuisa, mutta kestävä. Muovisylinteri on sivusta auki vedettävä, jolloin se on helppo asentaa rungon ympärille.

Ei sisällä PVC-muovia. Polypropeeni hajoaa valon vaikutuksesta hiilidioksidiksi ja vedeksi sekä pienempi runkoisiksi polymeereiksi. Ei sisällä luontoa haittaavia yhdisteitä. Väritys hillitty vaalean vihreä, joka sopii vaativaankin maisemointiin.

Kaksiseinäinen kalvorakenne estää suojuksen kuumenemisen sisältä haitallisen lämpimäksi. Rakenne antaa myöten puun rungon kasvaessa eikä se hierrä kuorta rikki.

Suojus hajoaa luontoon n. 5-10 vuoden aikana riippuen suoran auringon valon määrästä. Suojaisessa paikassa hajoamisaika on pidempi. Polypropeenin korkean laadun vuoksi suojusta voidaan käyttää jopa kahteen istutuskohteeseen. Lehtipuut usein n. 4-5 vuoden kuluttua istutuksesta riittävän suuria, jolloin suojusta ei enää tarvita.

Korkeus

Halkaisja

tukkupakkaus kpl

tukkupakkaus kg

Väri

materiaali

0,2m

42mm(55mm)*

säkissä 450

7

vaalean vihreä polypropeeni

* Halkaisija lepotilassa ja avattuna

Valmistaja

iso9002.bmp

ISO 9002 on laatusertifiointi-
ärjestelmä.Tubex ltd tuotanto
on jo useita vuosia toiminut
tämän maailmanlaajuisen
sertifiointijärjestelmän
mukaan.

Lisää tietoa ja tilaukset:

Forestum Oy
Raitamaantie 8 A
00420 Helsinki

puh. 010 439 4770
email: pertti.rajala@forestum.fi

myyra_on.gif
Tuemme "Vihreä vyöhyke" taimi-istutus kampanjaa Keniassa. Liikkeen johtohahmo on professori Wangari Maathai, joka vuonna 2004 sai Nobelin rauhanpalkinnon.