System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.SendInstanceData(HttpContext context, mSettings ms, Int32 portalid, Int32 hostid, Int32 userid) at ByDesign.SiteTrackClient.MiscFunctions.InitProcessing(HttpContext context, mSettings ms)
Kirjaudu
Rekisteröidy
 
      
Virhe on tapahtunut.
Virhe on tapahtunut.

Virhe on tapahtunut.
Hallitsematon virhe ladattaessa moduulia.

TRICO

Havu- ja lehtipuiden suojaamiseen hirvieläinten  tuhoilta. Noudata käyttöohjeita ihmisille ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi.

Valmisteella on myyntilupa  voimassa kesäkuusta 2012 alkaen 

Katso tuotteen tiedot tästä

 

 

Tehoaine: munuaisrasva  65 g/l

Pakkaus: muovikanisteri 10 litraa

Käyttöohje:
Laimentamatonta valmistetta levitetään suojattavaksi tarkoitettujen taimien latvaosiin syys-lokakuussa 5-10 ml/taimi ja 10 l/ha suojattavien taimien koosta ja määrästä riippuen esim. reppu- tai käsiruiskulla.
Tyypillisin käyttökohde talviaikaiseen suojaukseen on noin 1-3 metrinen mäntytaimikko, jossa on havaittu taimien syöntiä. Tarvittaessa myös pienempiä taimikoita voidaan suojata. Yleensä taimikosta kannattaa suojata vain ensiharvennuksen jälkeen kasvatettavaksi aiotut taimet. Käyttö on mahdollista myös kesäkaudella esim. koivun taimien suojaaminen.

Huomautukset:
Pakkausta on ravistettava huolellisesti ennen käyttöä. Lämpötilan on oltava käsittelyhetkellä 0 oC yläpuolella. Käsiteltävien taimien on oltava kuivia, lumettomia ja jäättömiä. Pitkän suojavaikutuksen saamiseksi valmisteen on kuivuttava ruiskutuksen jälkeen kasvin pinnalle. Aineen karkotusvaikutus kestää käsittelyä seuraavan talven yli. Sade tai sumu pian käsittelyn jälkeen heikentää valmisteen tehoa.
Valmiste säilytetään kuivassa alle + 30 oC lämpötilassa pakkaselta suojattuna.


Aine on varastoitava lämpötilassa 0°  -  +30 °C.

Käytön jälkeen ruisku pestään vedellä ja tiskiaineella.

 

Hirvittävä tuho - Estä se!

Yrityksemme tukee "Vihreä vyöhyke" taimi-istutus kampanjaa Keniassa. Liikkeen johtohahmo on professori Wangari Maathai, joka vuonna 2004 sai Nobelin rauhanpalkinnon.
>